vrijdag 11 augustus 2017

Ter Kennisgeving onder vermelding van: Uw Kenmerk APAD 2016-13892 Ten uitvoerlegging nucleaire derde wereldoorlog bewerkstelligt dankzij medewerkers Openbaar Ministerie

Aan de Edelhoogachtbare Mr de Werd, Contactpersoon J.M.J Jansze, Officier van Justitie Mr W.J Nijkerk en de Medewerkers van het Openbaar Ministerie.

11-08-2017


Mw R.J.M Zwijnenberg
E-Mail: jesusrulesinthemediaforranny@yahoo.comBetreft: In gebreke stelling ten uitvoerlegging nucleaire derde wereldoorlog dankzij Medewerkers Openbaar Ministerie vanwege nalatigheid uit te keren schadevergoeding aan Mw R.J.M Zwijnenberg en tevens nalatigheid hierover te corresponderen naar bovenvermeld e-mail adres.
De ten uitvoerlegging zal dankzij U medewerkers van het Openbaar Ministerie geschiedde en dit kunt U uit het volgende nieuwsbericht concluderen:

Ten uitvoerlegging nucleaire derde wereldoorlog wordt dankzij pedo elite naar Europese Unie gedraaid i.p.v Korea

Beste Lezers van Ranny' s blog

11-08-2017

Hierbij deel ik U mee dat de ten uitvoerlegging van de Nucleaire derde wereldoorlog wordt gedraaid en niet in Korea zal beginnen maar in Japan en dan in een sneltreinvaart de Europese Unie zal bereiken.
Dit heeft U te danken aan de (pedo) elite medewerkers van politie, Justitie, Openbaar Ministerie, Medewerkers van de bankensector en natuurlijk de VVD pedo politici.
Leest U hier het volgende nieuwsbericht van Xandernieuws:

China waarschuwt VS: Wij zullen aanval op Noord Korea tegenhouden
Analisten: Koreaanse situatie is net zo gevaarlijk als Cubaanse raketcrisis
 China beschikt inmiddels over hypermodern materieel waarmee het de Amerikanen heel lastig kan worden gemaakt. (afbeelding: J-20 stealth gevechtsvliegtuig (2)).
China heeft de Verenigde Staten en Zuid Korea gewaarschuwd dat het niet zal toestaan dat met een militaire aanval zal worden geprobeerd om het Noord Koreaanse regime omver te werpen. ‘Wij zullen hen beletten dat te doen,’ aldus een officiĆ«le verklaring die werd gepubliceerd in de gezaghebbende staatskrant Global Times. Met andere woorden: dan wordt het oorlog. Tegelijkertijd hebben de Chinezen ook Noord Korea gewaarschuwd: als dat land als eerste de VS en/of Amerikaanse doelen aanvalt, zal China een Amerikaanse tegenaanval niet stoppen, en neutraal blijven.

Alle partijen blijven erop hameren dat een diplomatieke oplossing de voorkeur heeft, maar die komt steeds verder uit het zicht nu zowel de regering Trump als het regime van Kim Jong-un elkaar met steeds hardere taal bedreigen. Veel analisten denken dat Trump nu nauwelijks meer terug kan, en geen andere keus heeft dan Noord Korea aan te vallen, of dat nu morgen of pas over een jaar is.

Rakettesten en militaire oefeningen

Terwijl Noord Korea een volgende rakettest lijkt voor te bereiden, zijn Amerikaanse en Japanse troepen gisteren aan een 18 daagse oefening begonnen op het eiland Hokkaido. Daar nemen 3500 man aan deel, en wordt met ‘scherpe’ artillerie geschoten. Deze Northern Viper oefeningen worden regelmatig gehouden, en zouden geen rechtstreeks antwoord op de Noord Koreaanse spanningen zijn.
Op 21 augustus volgt een veel grotere, eveneens jaarlijks terugkerende oefening met Zuid Korea, genaamd Ulchi Freedom Guardian. Daar zullen tot 30.000 Amerikaanse soldaten aan deelnemen. Noord Korea beschouwt deze oefeningen als provocaties die een voorbereiding zouden zijn voor een militaire invasie.

Net zo gevaarlijk als Cubaanse raketcrisis

De Zuid Koreaanse Nationale Veiligheid Adviseur Chung Eui-yong heeft vandaag een 40 minuten durend telefoongesprek gevoerd met zijn Amerikaanse collega H.R. McMaster over de almaar gevaarlijker wordende situatie op het Koreaanse schiereiland. Analisten noemen het inmiddels een moderne versie van de Cubaanse raketcrisis uit het begin van de jaren ’60, die op een haartje na in een kernoorlog uitmondde.

In afwachting van uw reactie,

Met de meeste hoogachting

Mw R.J.M Zwijnenberg